Waar kan ik je mee helpen?

Als interim communicatieadviseur/zzp’er ben ik beschikbaar voor diverse opdrachten en projecten op het gebied van:

Interne communicatie

Buiten winnen is intern beginnen. Eén van mijn favoriete citaten en zo waar. Communicatie helpt om medewerkers te betrekken en tevredenheid te verhogen. Hoe? Door de juiste tools te bieden en te investeren in het aangaan van een dialoog met je medewerkers. Uiteindelijk zorgen blije medewerkers ook voor blije klanten.

Verandercommmunicatie

Vooruitgang en verandering gaan in organisaties vaak hand in hand. Mensen meekrijgen om te veranderen. Dit is soms knap lastig. Communicatie interventies helpen hierbij. Hoe ik dit aanpak? Inzetten op duurzame verandering door kaders te bieden, aankaarten wat er moet veranderen en kleine stappen zetten.

Corporate Communicatie

Een reputatie behouden, beschermen en versterken. De kern van corporate communicatie. Als woordvoerder en/of corporate communicatieadviseur is het belangrijk om de schakel te zijn tussen de business en de externe doelgroepen en stakeholders om uiteindelijk een goede strategie te ontwikkelen en ambassadeurs te werven voor je organisatie.

Benieuwd naar mijn ervaring?

Ervaring met: in- en externe communicatie, woordvoering, crisiscommunicatie, verandertrajecten en bewustwordingsprogramma’s.

Let’s Connect

Wat kan ik voor jou betekenen?